Publicitate

Turneul Sperantei - Hagi
Razvan Revesz a castigat Titlul de „Cel mai bun portar” la Trofeul Sperantei” de la Academia HAGI PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Aprilie 2012

Citeşte mai mult...Doru Dumitrescu - cel mai bun jucător al "Trofeului Speranţei"
După încheierea finalei mari a "Trofeului Speranţei", între Academia Hagi şi Oţelul Galaţi (scor 6-1), a avut loc festivitatea de premiere. Pe lângă cupele şi diplomele oferite echipelor laureate, organizatorii au mai acordat şi câteva premii speciale. Unul dintre aceste a revenit jucătorului Academiei Hagi, Doru Dumitrescu, care a fost declarat "Cel mai bun jucător al competiţiei". Din păcate, singura echipă care nu a onorat cu prezenţa festivitatea de premiere a fost FC Farul.

Ultima actualizare în Marţi, 17 Aprilie 2012
Citeşte mai mult...
 
La „Trofeul Sperantei” SALINA a pierdut Finala Mica cu 2 - 0 PDF Imprimare Email
Joi, 12 Aprilie 2012

Citeşte mai mult...• Portarul Razvan Revesz a optinut titlul de "Cel mai bun portar"
Astăzi s-au încheiat, la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", întrecerile celei de-a doua ediţii a "Trofeului Speranţei". Adresată categoriei 1998, competiţia s-a încheiat cu succesul final al Academiei Hagi, formaţie pregătită de Marius Codescu. În finala mare a competiţiei, jucătorii constănţeni au întâlnit pe Oţelul Galaţi, de care au dispus cu 6-1 (1-0). Golurile învingătorilor au fost înscrise de Alexandru Trancă 13-pen, Robert Grecu, Doru Dumitrescu 45, Leonard Gheorghe 56, Virgil Ghiţă 58 şi Ianis Hagi 70-pen, în timp ce golul de onoare al Oţelului a fost reuşit de Alexandru Perju 51. Cu cinci victorii în tot atâtea partide, Academia Hagi încheie turneul cu un golaveraj impresionant: 25-1 !!

Ultima actualizare în Joi, 12 Aprilie 2012
Citeşte mai mult...
 
SALINA a pierdut cu 2 - 1 semifinala cu Otelul Galati si joaca maine Finala Mica la „Trofeul Sperantei” PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Aprilie 2012

Citeşte mai mult...Academia Hagi - Oţelul Galaţi, finala "Trofeului Speranţei"
Echipa Academiei Hagi s-a calificat în finala "Trofeului Speranţei", competiţie adresată juniorilor născuţi după 1 ianuarie 1998. Echipa pregătită de Marius Codescu a întâlnit, în această după-amiază, pe Știința Craiova, într-o confruntare a cărei miză o reprezenta prezenţa în marea finală. Partida a fost la discreţia constănţenilor, care s-au impus la final cu 4-0. Au înscris pentru Academia Hagi Doru Dumitrescu 2, Robert Grecu şi Andrei Ciobanu.

Ultima actualizare în Joi, 12 Aprilie 2012
Citeşte mai mult...
 
Rezultatele etapei a III-a de la "Trofeul Speranţei" PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Aprilie 2012

Citeşte mai mult...Azi, ora 17, Salina Ocna Şugatag va juca semifinala "Trofeul Speranţei" cu Oţelul Galaţi

Academia Hagi a încheiat faza grupelor la "Trofeul Speranţei" (competiţie rezervată categoriei 1998) cu trei victorii în tot atâtea partide. După 8-0 su Salina Ocna Şugatag şi 4-0 cu Steaua Dunării Galaţi, jucătorii pregătiţi de Marius Codescu au bifat o nouă victorie în ultima etapă din faza grupelor. Academia Hagi a întâlnit în această dimineaţă pe Școala de Fotbal "Constantin Dumitru" Pitești, pe care au învins-o cu 3-0. Golurile au fost matcate de Robert Grecu - FOTO 2 şi Leonard Gheorghe.

Ultima actualizare în Miercuri, 11 Aprilie 2012
Citeşte mai mult...
 
FC Salina joaca in semifinala "Trofeul Speranţei" PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Aprilie 2012

Citeşte mai mult...Dupa ce la pauza meciului cu Steaua Dunării Galați, FC Salina conducea cu 2-1, prin golurile marcate de Ioan Opris si Robert Variu, la terminarea meciului scorul final a fost de 2-2.
In felul acesta echipa antrenata de Emil Kemenes a incheiat pe locul 2 in grupa B, dupa Academia Hagi, avand o victorie, un meci egal si o infrangere.

Ultima actualizare în Miercuri, 11 Aprilie 2012
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior123UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 3

Facebook


feed-image Feed Entries

fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina