Publicitate

Turneul de vara - Debrecen
Piramida Kemenes PDF Imprimare Email
Vineri, 24 August 2012

Citeşte mai mult...Antrenorul de la Salina vede fotbalul maramureşean ca pe o piramidă căreia îi lipseşte vârful. Un vârf format dintr-o echipă fanion a judeţului spre care să ţintească tinerii fotbalişti. „Şi eu când m-am apucat de fotbal m-am întrebat: unde mă duc? Mă duc la F.C. Baia Mare fiindcă era echipa fanion a judeţului. Jucătorii mei ce să viseze? Ai mei visează că merg la Academia Hagi, la Steaua, la U. Cluj. Ideal, ar fi să avem o piramidă, iar în vârful ei o echipă din acest judeţ de care să ne lipim.

Citeşte mai mult...
 
F.C. Salina Ocna Şugatag, o echipă de cinci stele PDF Imprimare Email
Marţi, 21 August 2012

Citeşte mai mult...Locul I la categoria de vârstă ‘98, adjudecat fără replică la turneul internaţional de fotbal juvenil desfăşurat în perioada 10-12 august la Debrecen în Ungaria. Fără niciun gol primit, roş-albii de la F.C. Salina Ocna Şugatag au îngenunchiat echipe de top ale ţării gazdă, printre care şi DVSC Akademia Debrecen, campioana Ungariei. Mai mult, a fost singura echipa românească care a reuşit această performanţă, deşi din ţara noastră au fost peste zece echipe participante, la mai multe categorii de vârstă.

Citeşte mai mult...
 
FC Salina Ocna Şugatag, locul 1 în Ungaria PDF Imprimare Email
Duminică, 19 August 2012

Citeşte mai mult...FC Salina Ocna Şugatag a cucerit locul 1 la Cupa oraşului Debrecen, ediţia XXII-a, la categoria de vîrstă 1998, grupa antrenată de Emil Kemenes neprimind niciun gol şi fiind singura echipa românească participantă la turneu care a reuşit să se claseze pe prima poziţie.
Mai mult, Lorand Costinar a fost declarat cel mai complet jucător al turneului la grupa lui de vîrstă. FC Salina a făcut parte din Grupa A, unde a trecut cu acelaşi scor în ambele partide, 2-0, de DHSE Olasz Focisuli (Opriş 2) şi UTE Ujpest TE (Opriş şi Onea).

Citeşte mai mult...
 
Fara sprijinul autoritatilor, MARAMURESUL a luat AUR si BRONZ la Turneul international din Debrecen PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012

Citeşte mai mult...NUMAI primarul baimarean Catalin Chereches a inteles sa le fie aproape micilor fotbalisti
In perioada 10 – 12 august 2012 s-a derulat in Debrecen, Ungaria, cea de-a 24-a editie a turneului intrenational de fotbal juvenil.
In perioada de-acum taman buna de amintit, fara a exista vreo forma de colaborare intre ele, trei echipe din judetul nostru au plecat la Debrecen, cu speranta in suflet ca ne pot face cu adevarat mandri.

Citeşte mai mult...
 
Galerie Foto: KEMENES premiaza CSS Carei PDF Imprimare Email
Luni, 13 August 2012

Citeşte mai mult...Citeşte mai mult...Citeşte mai mult...

 

Ultima actualizare în Luni, 13 August 2012
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 5

Facebook


feed-image Feed Entries

fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina