Publicitate

SUN GARDEN CUP Cluj Napoca
Ioan Opris a obtinut titlul de golgeter la Sun Garden Cup din Cluj – Napoca PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa cum deja stiti din anterioarele noastre materiale, dupa un inceput ezitant la prima editie a turneului Sun Garden Cup din Cluj – Napoca, SALINA ` 97 - ` 98 a terminat turneul pe locul 5.
Desi n-au avut decat 4 copii la actegoria lor de varsta, restul fiind mai mici cu un an de zile, salinarii antrenati de Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam au reusit sa obtina doua victorii la acest turneu al orgoliilor.
Astfel, din patru meciuri, ei au obtinut doua victorii, ambele cu 3 – 1 si tot doua infrangeri, 1 – 0 cu Unirea Alba Iulia si 3 – 1 cu FC Ardealul Cluj – Napoca, avand la final 7 goluri marcate si 6 primite.

Citeşte mai mult...
 
SALINA `97 - `98 a invins cu 3 – 1 pe PRO Junior Cluj si a terminat pe locul V la Sun Garden Cup PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa ce a pierdut primele doua meciuri in Grupa B, salinarii antrenati de Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam au repurtat doua victorii, la acelasi scor, de 3 – 1.
Astfel, dup ace in ultimul meci din Grupa B au invins cu 3 – 1 selectionata secunda a divizionarei CFR Cluj – Napoca, in meciul de clasament, pentru locurile 5 – 6, salinarii au dat peste o alta echipa din Cluj, PRO Junior Cluj – Napoca.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Citeşte mai mult...
 
SALINA a invins cu 3 – 1 pe CFR Cluj 2 si a terminat pe locul III in Grupa B la turneul SUN Garden CUP PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa ce in primele doua meciuri din Grupa B au pierdut impotriva celor de la Unirea Alba Iulia si FC Ardealul Cluj – Napoca, in ultimul meci salinarii presedintelui Stavar Burlibasa au invins cu scorul de 3 - 1 echipa a doua a clubului de prima liga, CFR Cluj – Napoca.
Golurile noastre au fost marcate de Ioan Opris, Adrian Ster si Berinde Fanica.
In felul acesta SALINA a terminat Grupa B pe locul III, avand o victorie, doua infrangeri si golaberaj 4 – 5.
Ei vor mai disputa acum numai meciul de clasament, cu ocupanta locului III din Grupa A, pentru locurile 5 – 6.

 
Juniorii C de la SALINA au pierdut primele doua meciuri in Grupa B a turneului Sun Garden Cup din Cluj – Napoca PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Februarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa primele meciuri disputate in Grupa B de la Sun Garden Cup de la Cluj – Napoca salinarii de la Grupa de `97 - `98 au inregistrat primele doua infrangeri, dupa mult timp.
In primul meci, elevii antrenati de Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam s-au inclinat cu 1 – 0 in fata celor de la Unirea Alba Iulia, in timp ce in al doilea meci au pierdut cu 3 – 1 in fata gazdelor de la FC Ardealul Cluj – Napoca.

Citeşte mai mult...
 
Lotul SALINA `97 - `98 pentru SUN GARDEN CUP Cluj - Napoca PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Februarie 2012

Citeşte mai mult...Pentru „turneul orgoliilor”, pentru ceea ce s-a numit initial „Turneul Campionilor”, apoi ramas la (de)numirea finala de SUN GARDEN CUP Cluj – Napoca, antrenorii Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam si-au asigurat o componenta apropiata de potentialul maxim.
Astfel, la acest turneu participa portarii Revesz Razvan si Lolos Dan, impreuna cu jucatorii de camp Berinde Fanica, Cozma Ionut, Fanatan Emanuel, Csotlos Eduard, Bandi Alexandru, Oltean Darius, Barbu Alex, Costinat Lorant, Ster Adrian, Onea Razvan, Ciocan Sergiu, Cimpoies Alexandru si Varga Mihaiu.

 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 2

Facebook


feed-image Feed Entries

fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina