Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 121 vizitatori online
Portarul Iuliu Rosiianu bifeaza prima prezenta in Selectionata Regionala ` 99 Cluj – Salaj – Bistrita Nasaud PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Martie 2013

b_100_150_16777215_0_http___www.rosiianu.ro_images_mgthumbnails_100x150-images-galleries-salina-tp-iuliu-DSC_0490_resize.JPG Dupa ce a confirmat din plin prin prestatiile avute in ultimii ani la XELA Baia Mare si SALINA Ocna Sugatag si dupa ce-a castigat mai multe premii si titluri, Iuliu Mihail Rosiianu a  reconfirmat si in meciurile pe care le-a sustinut ca portar al Selectionatei `99 a judetului Maramures, in Cupa Regiunilor.
In aceasta competitie Maramuresul a jucat impotriva celor din Satu Mare si Bihor, din cei 66 de copii convocati ramanand pana la urma 22 de copii selectionati pentru etapa urmatoare.


Intre acestia s-a numarat si portarul Iuliu Mihail Rosiianu.
Cum insa dupa consumarea primei etape din Cupa Regiunilor portarul maramuresean s-a transferat intre timp la CFR Cluj – Napoca, conform regulamentelor FRF el si-a pierdut dreptul de-a mai reprezenta Maramuresul in care inca locuieste.
Este, de fapt, o situatie trasa la indigo ca si aceea a jucatorului Sergiu Jurj, atunci coechipier cu Iuliu la XELA Baia Mare, mai mare cu un an ca el, care dupa  ce a fost selectionat pe Zona, odata transferat la Ardealul Cluj – Napoca si-a pierdut si el dreptul de joc pentru Maramures.

Iuliu joaca impotriva fostilor coechipieri

Acum Iuliu Mihail Rosiianu merge insa mai departe, el fiind deja convocat pentru miercuri, la Salonta, unde la ora 12.00, pe terenul de la Baza Liberty se va disputa un meci cu o incarcatura emotionala mai aparte pentru tanarul nostru portar.
El va aparat in poarta Selectionatei Regionale Cluj – Salaj – Bistrita Nasaud si va juca impotriva fostilor sai colegi din Selectionata Maramuresului, dar si impotriva fostilor sai coechipieri de la SALINA Ocna Sugatag.
Pe principiul „frate, frate, dar branza e pe bani”, desi ne pasa de ai nostri… „sangele apa nu se face”, asa ca ii dorim lui Iuliu sa le inchida poarta fostilor colegi, in continuare prieteni.

Ultima actualizare în Marţi, 19 Martie 2013
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina