Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 102 vizitatori online
Meci revansa - CFR `98 a facut 2 – 2 cu Ardealul Cluj – Napoca PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_08_31_tp03_DSC_0680.JPGA fost un meci in care patru maramureseni, fosti coechipieri la FC XELE Baia Mare, cate doi la fiecare echipa, s-au aflat fata in fata, in postura de adversary.

Dupa ce vineri echipa de `98 a clubului CFR  afost invinsa cu un sec 4 – 0 de cei de la Ardealul Cluj – napoca, in ultimul meci din cadrul ultimei zile a Turneului international amical organizat de Clubul Ardealul alb – visinii au dominat copios.
Dupa aproape zece minute de meci fara gol, jocul a fost de-a dreptul dramatic in urmatoarele minute.


Gazdele au deschis scorul in urma unei intrari a maramureseanului Sergiu Jurj – care a fost coechipierul baiamarenilor Iuliu Rosiianu si Adrian Ster la FC XELA Baia Mare – si parea ca jocul va urma o singura directie.
Capitanul Sebastian Petrus n-a fost insa de acord cu asta si a marcat cu un sut puternic, din marginea careului, mingea sarindu-i din brate inaltului portar.
Tot Sergiu a majorat avantajul cateva minute mai tarziu, dintr-o lovitura de penalty obtinuta tot de el, in urma unei actiuni personale.
b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_salina.jpgA urmat o perioada clara de dominare a visiniilor, una in care Ardealul nu prea s-a intalnit cu mingea, una in care visinii au mai marcat o data, insa golul a fost anulat si dup ace au mai ratat din cateva situatii clare de gol.
Cum fotbalul se joaca insa pe goluri si ratarea e mereu pedepsita, gazdele au egalat dupa ce portarul Dorinel Farcas n-a mai putut scoate sutul puternic al unui alt maramuresean, Raul  Hofer.
Atunci a fost introdus in teren si portarul Iuliu Mihail Rosiianu, impreuna cu alti echipieri de la `99, astfel pe teren aflandu-se patru maramureseni, cate doi la fiecare echipa.
Gazdele au dominat copios in ultimele 5 minute, insa Iuliu a inchis poarta la toate atacurile furibunde ale acestora.

Ultima actualizare în Luni, 11 Februarie 2013
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina