Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 119 vizitatori online
CFR `99 a zdrobit cu 10 – 0 Viitorul Ungheni PDF Imprimare Email
Luni, 11 Februarie 2013

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_08_31_tp03_DSC_0694.JPGPortarul Iuliu Rosiianu si-a luat revansa pentru infrangerea suferita cu SALINA anul trecut la Craiova, in Semifinala Nationala la Juniori D.

Dupa ce in primul meci de vineri portarul baimarean Iuliu Mihail Rosiianu a facut un meci bun in fata mai marilor jucatori de la Ardealul Cluj – Napoca, acesta a avut un meci al orgoliilor cu cei de la Viitorul Ungheni.
Anul trecut, la Semifinala Juniorilor D de la Craiova, echipa SALINA a pierdut meciul cu cei de la Ungheni chiar in ultimele secunde ale jocului, in urma autogolului unui fundas, de asemenea dupa un meci foarte bun al lui Iuliu.


Acum, noii colegi de la CFR Cluj – Napoca, elevii pregatiti de Alin Cazan au pus umarul la treaba sub ochii lui Justin Balaj, secretarul sportive de la CFR si s-au impus cu un sec 10 – 0 intr-un meci care a durat numai 40 de minute.
Au marcat in acest meci disputat in nocturna duminica seara, la Baza Ardealul Daniel Hetea – 3, Bogdan Ilandru – 2 si cate un gol si-au trecut in cont Adrian pop, Petea Marian, capitanul de echipa Alex Petrus, Calian Claudiu si Cret Catalin.
Urmatorul meci de pregatire al copiilor nascuti in `99 de la CFR va avea loc joi, de la ora 15.30, la Baza Unirea din Cluj, impotriva echipei U Cluj – Napoca, un alt meci al orgoliilor.
Meciul se va disputa pe durata a doua reprize de cate 40 de minute fiecare.

 

Ultima actualizare în Luni, 11 Februarie 2013
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina