Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 109 vizitatori online
CFR Cluj s-a impus cu 4 – 1 in deplasarea de la FCM Targu Mures PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Ianuarie 2013

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2013_01_27_cluj-tgm_DSCI2104.JPGPortarul Iuliu Rosiianu si mijlocasul Adrian Ster au fost titulari.
In vederea pregatirii serioase a returului pe care-l abordeaza de pe prima pozitie in Seria I si de pe locul trei cu cea de-a doua echipa, in Seria II antrenorul Alin Cazan a perfectat doua noi meciuri de pregatire.
Daca saptamana trecuta au jucat cu cei de la ardealul Cluj-Napoca, de data aceasta ambele echipe de Juniori C ale Campioanei Romaniei au mers la Targu Mures, pentru doua meciuri cat se poate de utile impotriva unei adversare din Campionatul Zonal.


Meciuirile au inceput de la ora 12 si s-au jucat pe teren sintetic, pe formula a doua reprise de cate 45 de minute fiecare.
Chiar daca nu a avut la indemana cele mai bune formatii, ambele echipe avand copii accidentati sau bolnavi, Alin cazan a incropit doua echipe combative din jucatorii avuti la dispozitie.
Baimarenii Iuliu Rosiianu si Adrian Ster au fost tinuti la prima echipa, care s-a impus pana la urma cu 4 – 1, la pauza 2 – 0.
Jocul clujenilor a fost unul bun si a aratat o crestere de forma la multi dintre jucatori, dar si o integrare mai buna a noilor veniti la echipa.
Au marcat Alin Moldovan si Calian Claudiu cate un gol si Daniel Parv doua.
Este imbucurator faptul ca fundasii reusesc sa marcheze, ceea ce denota un joc ultraofensiv al clujenilor.
In celalalt meci cea de-a doua echipa a CFR-ului a pierdut la mustata cu 1 – 0, dupa un meci bun, unul cu atat mai bun daca e sa tinem cont de faptul ca echipa de `99 a avut mai multe absente decat cealalta, pe langa faptul ca portarul Iuliu Mihail Rosiianu a aparat la echipa de `98.
Antrenorul echipe CFR Cluj ’99, Alin Cazan se va putea baza in viitoarele meciuri pe un lot format din Iuliu Mihail Rosiianu si Vlad Muresan  – portari, precum si pe jucatorii de camp Andrei Tornyai, Remus Gabor, Radu Petrisor, Rares Agrijan, Alexandru Isac, Darius Badea, Catalin Cret, Alexandru Petrus, Adrian Pop, Paul Ciciovean, Mark Nyeki, Claudiu Calian, Marian Petean, Bogdan Milandru, Daniel Hetea, Cristian Magerusan si Robert Kallo.
Lotul echipei CFR Cluj ’98, va fi condus de pe margine de antrenorul Gheorghe Vasile, care se va baza pe urmatorii jucatori: Cristian Rad, Dorin Farcas si Flaviu Petric – portari si jucatorii de camp: Daniel Parv, Norbert Csiki, Aurelian Liscan, Alin Moldovan, Antonio Hart, George Cazan, Sebastian Petrus, Antonio Lesan, Denis Ros, Alexandru Chereches, Gelert Kakasi, Vlad Socaciu, Robert Lacatus si Adrian Ster.

--> Galerie Foto: CFR Cluj Napoca - FCM Tg Mures 4 - 1

 

Ultima actualizare în Duminică, 27 Ianuarie 2013
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina