Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 38 vizitatori online
Robert Variu de la Salina Ocna Sugatag primul transfer la Sporting Recea PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013

b_150_0_16777215_0___images_stories_logo_salina.jpgDupa ce, doi dintre cei mai importanti  jucatori de la Salina Ocna Sugatag, Iuliu Rosiianu si Adrian Ster au reusit sa fie transferati de campioana Romaniei, CFR Cluj, inca un jucator de baza al echipei antrenata de Emil Kemenes, paraseste echipa, pentru a evolua sub comanda antrenorului Danut Sabou, la Sporting Recea.
Este vorba despre Robert Variu, mijlocasul coordonator, pana in aceasta iarna, la Salina ‘99 Ocna Sugatag, un jucator cu reale calitati si de mare perspectiva.
El a decis sa evolueze incepand inca din aceasta iarna la Sportig Recea, acolo unde va fi coleg, cu cei alaturi de care a avut evolutii promitatoare in Selectionata Maramuresului la  Cupa Regiunilor, competitie care conteaza pentru formarea Selectionatei de fotbal a Romaniei Under’14.
Prin aducerea lui Robert Variu la echipa, Sporting Recea isi anunta intentia de ataca podiumul campionatului juniorilor “C”, competitie pe care au toate sansele sa o castige anul viitor, cand vor evolua la categoria lor de varsta.
Ca intentiile lor sunt cat se poate de serioase, si se munceste bine si cu profesionalism, sta marturie si startul de timpuriu al pregatirilor de iarna la Sporting Recea, ei aflandu-se, deja, in pregatire centralizata la Ocna Sugatag, acolo unde Robert Variu s-a alaturat noii sale echipe.
Daca in prima parte a campionatului, Sporting Recea a fost considerata de multi revelatia campionatului, incepand cu viitoarea editie de campionat, se asteapta certitudinile si nu in ultimul rand, mult asteptatele performante, cu ajutorul carora multi dintre tinerii fotbalisti se vor putea mandri peste ani.

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina