Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 36 vizitatori online
Topul celor mai buni fotbalisti ai anului 2012 la Salina Ocna Sugatag PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Decembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_logo_salina.jpgAsa cum este si normal, la sfarsitul fiecarui an calendaristic, este ora bilanturilor, ora la care se intocmesc clasamentele cu cei mai buni fotbalisti, cand se trage linie si se face o retrospectiva asupra performantelor obtinute in anul care se incheie.
Anul 2012, a fost un an bun cu performanete notabile pentru grupele de copii si juniori de la Salina Ocna Sugatag, care in sutele si miile de ore de la antrenament au muncit pe branci si s-au pregatit serios pentru a face fata cu brio provocarilor de la diferitele competitii la care au participat.


In randul performantelor obtinute in anul 2012, se numara titlul de campioni judeteni la juniori “C”, in conditiile in care acest titlu a fost obtinut desi echipa era mai tanara cu un an fata de restul competitorilor, titlul de campioni judeteni la juniori “D”, calificarea si participarea la faza zonala a Campionatului National atat la juniori “C” cat si la juniori “D”, dar si participarea la faza finala a Campionatului National la juniori “D”, unde Salina Ocna Sugatag a reusit un merituos loc 5.
La toate acestea se mai adauga si titlurile obtinute la diferite turnee organizate in tara si strainatate: Baia Mare, cu titlul primului turneu organizat de Salina Ocna Sugatag, la “Trofeul Prieteniei”, Debrecen (Ungaria), Satu Mare, Zalau, Oradea,  dar si participarea meritorie in “Cupa Regiunilor”, trofeu organizat de Federatia Romana de Fotbal pentru formarea echipelor nationale “Under ‘14” si “Under ‘15”, unde jucatori precum Ioan Opris, Ravan Onea si Sergiu Ciocan, la ’98 si Iuliu Mihail Rosiianu, la ’99 sunt in vederile echipelor nationale.
In afara acestor rezultate notabile, sa mai spunem ca si la premiile individuale s-au obtinut rezultate notabile, Salina Ocna Sugatag, venind mereu de la turnee cu titluri de “Cel mai bun portar”, obtinut atat la ’98, prin Razvan Revesz, cat si la ’99, prin Iuliu Mihail Rosiianu, dar si titluri de “Cel mai tehnic jucator” si “Golgheterul turneului”, obtinute de Ioan Opris, Razvan Onea, Adrian Ster si Lorand Costinar la ’98, Robert Variu, Cosmin Pintea si Gratian Varga la ’99.
Sa mai amintim si participarea, grupelor de copii din 2000 si 2002 – 2003 la diferitele turnee si trofee organizate in tara cum ar fi “ Cupa Hagi – Danone “, “Trofeul Gheorghe Ola”, “Trofeul Gheorghe Ene”, dar si participarea in campionatul juniorilor “E”.
Asadar, un an plin de performante, care obliga la mai mult in anul care bate la usa, pentru tinerii fotbalisti de la Salina Ocna Sugatag.
Felicitari, tuturor tinerilor fotbalisti si antrenorilor lor, Emil Kemenes, Puiu Sleam si Andrei Vlasan, pentru rezultatele obtinute in anul 2012.
Iata, clasamentele celor mai buni fotbalisti ai anului 2012, de la Salina Ocna Sugatag:

 


Juniori “C”, 1998:
1. Razvan Revesz
Ioan Opris
Lorand Costinar
2. Razvan Onea
Adrian Ster
Sergiu Ciocan
Darius Oltean
3. Alexandru Barbu
Alexandru Bandi
George Muresan
Razvan Varga
4. Sergiu Siladi


Junori “D”, 1999
1. Iuliu Mihail Rosiianu
Cosmin Pintea
Robert Variu
2. Mugurel Costin
Gratian Varga
Vlad Pasca
3. Sergiu Herteg
Andrei Calin
Alexandru Oanea
4. Denis Moldovan
Bogdan Berei


Juniori “E”, 2000
1. Dacian Dunca
2. Alin Lang
3. Andrei Filip
4. Paul Cernestean
Grupa 2002 – 2003
1. Darius Roman
Eduard Bodor
2. Rares Croitoru
Alexandru Varga
3. Alexandru Pasca
Ionut Ardelean

Ultima actualizare în Duminică, 23 Decembrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina