Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 44 vizitatori online
Juniori maramureseni in drum spre lotul national PDF Imprimare Email
Luni, 03 Decembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_logo_salina.jpgDupa disputarea primelor trei etape ale “Cupei Regiunilor”, la fotbal, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal, pentru stabilirea viitoarei componente a echipei nationale de fotbal “Under’14”, Selectionata Maramures’99, a obtinut doua victorii, doua egaluri si doua infrangeri, ocupand locul al doilea intr-un clasament neoficial, intre cele trei selectionate ale judetelor Maramures, Satu Mare si Bihor.
Ceea ce este cel mai important, este faptul ca, in urma acestor meciuri disputate, se contureaza incet, incet o selectionata a Regiunii care va juca o dubla partida cu selectionata regionala a judetelor Cluj, Bistrita si Salaj.
In aceasta Selectionata Regionala, aproape sigur se vor regasi Iuliu Mihail Rosiianu, portar, si atacantul Calin Pop, componenti ai Selectionatei Maramures ‘ 99, selectionata antrenata de Danut Szabou si Ovidiu Daraban.
Sanse mari de a evolua in aceasta Selectionata Regionala le mai au, de asemenea, Tudor Suciu, Robert Variu, Gratian Varga si Bogdan Boje, de asemenea, componenti ai Selectionatei Maramures’99.
In urmatoarele doua saptamani, se va afla componenta exacta a Selectionatei Regiunii, care poate sa fie formata din 18 sau 22 de jucatori.
Se cuvin adresate felicitari celor doi antrenori, Danut Szabou si Ovidiu Daraban, dar si cluburilor care au dat jucatori la Selectionata Maramures’99: Sportig Recea, Salina Ocna Sugatag, Dynamic Baia Mare, FC Suciu de Sus si Independenta Baia Mare.
Urmatoarea etapa a “Cupei Regiunilor” se va desfasura in luna martie 2013.

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina