Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 33 vizitatori online
Salina, test util cu Ardealul Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_logo_salina.jpgIn data de 14 noiembrie 2012, juniori “C”, de la Salina Ocna Sugatag, s-au deplasat la Cluj Napoca, pentru un meci amical cu Ardealul Cluj Napoca.
Dupa disputarea a doua reprize a 40 de minute fiecare, scorul final a fost de 5-2, in favoarea fotbalistilor clujeni.
Meciul a avut doua reprize distincte, prima repriza, elevii antrenati de Emil Kemenes si Puiu Sleam, au avut o evolutie foarte buna, reusind sa conduca pe tabela de marcaj cu 1-0 si 2-1, prin golurile inscrise de Ioan Opris, clujenii egaland in ultimul minut al primei reprize.
Repriza a doua, salinarii au cedat atat fizic, cat si pe tabela de marcaj, nemaireusind sa inscrie , primind, in schimb,  trei goluri.
Per ansamblu, “a fost un test foarte util echipei noastre, in conditiile in care, Ardealul Cluj Napoca evolueaza in campionatul republican, aflandu-se in plin campionat si varf de forma, in timp ce, jucatorii nostri se afla deja in pauza competionala dupa incheierea campionatului”, dupa cum ne spunea antrenorul Emil Kemenes.
Orice test, in care iti masori valoarea echipei, in compania echipelor valoroase din tara, nu poate fi decat benefic pregatirii tehnico-tactice, pentru abordarea cu incredere a urmatoarelor turnee finale, care ne asteapta.
Mai ramane ca, un progres asteptat in jocul echipei  sa nu se lase prea mult asteptat, pentru a putea spera in obtinerea unor performante, care ar aseza Maramuresul pe harta fotbalistica a tarii, la locul cuvenit.
Lotul deplasat de cei doi antrenori pentru meciul cu Ardealul Cluj Napoca: Razvan Revesz, Razvan Varga, Darius Oltean, George Muresan, Alexandru Bandi, Lorand Costinar, Alexandru Barbu, Sergiu Ciocan, Razvan Onea, Adrian Ster, Ioan Opris, Gratian Varga si Pintea Cosmin, ultimii doi de la Salina B.

Autor: Ioan Ster

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina