Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 40 vizitatori online
Selectionata Maramures ’99 conduce dupa prima etapa in Cupa Regiunilor PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012

sigla_ajf.pngDupa cum v-am anuntat, sub coordonarea antrenorilor Danut Szabou si Ovidiu Daraban, Selectionata Maramures ’99, a disputat primele meciuri in cadrul Cupei Regiunilor, care conteaza in formarea Selectionatei Nationale Under 14 a Romaniei.
Prima etapa a Cupei Regiunilor s-a desfasurat miercuri, 31.10.2012, la Carei, Selectionata Maramuresului fiind in grupa cu selectionatele judetelor Satu Mare si Bihor.
Din lotul Selectionatei Maramuresului au facut parte si 5 jucatori de la Salina Ocna Sugatag, respectiv portarul Iuliu Mihail Rosiianu si jucatorii de camp Mugurel Costin, Varga Gratian, Robert Variu si Cosmin Pintea.


In primul meci, Selectionata Maramuresului au terminat la egalitate, 1-1 meciul cu Selectionata Satu-Mare, golul echipei noastre fiind inscris de  Suciu Tudor  de la Sporting Recea.
De la Salina Ocna Sugatag au avut evolutii promitatoare in acest meci portarul Iuliu Rosiianu si jucatorii de camp Mugurel Costin si Varga Gratian.
In cel de-al doilea meci, Selectionata Maramures s-a impus la limita, 1 - 0, impotriva celor din Bihor.
Golul formatiei noastre a fost inscris de Pop Calin  de la Sporting Recea.
In acest al doilea meci de Salina Ocna Sugatag au evoluat portarul Iuliu Rosiianu si jucatorii de camp Mugurel Costin, Pintea Cosmin si Robert Variu.
In celalalt meci al grupei, Selectionata Bihor a castigat cu 1 - 0 meciul impotriva Selectionatei Satu Mare.
Cu 4 puncte obtinute in 2 meciuri, dupa prima etapa a competitiei, Selectionata Maramuresului conduce grupa si asteapta cu incredere urmatoarea etapa care se va desfasura marti, 13.11.2012, la Oradea.
Felicitari tinerilor nostri jucatori si le dorim de pe acum succes!http://fcsalina.ro/stiri/413-selectionata-99-a-judetului-disputa-primele-meciuri-din-cupa-regiunilor
http://fcsalina.ro/stiri/411-salina-da-cinci-jucatori-la-selectionata-maramures-99

 

Ultima actualizare în Joi, 01 Noiembrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina