Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 41 vizitatori online
Selectionata `99 a judetului disputa primele meciuri din Cupa Regiunilor PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012

sigla_ajf.pngEi joaca astazi la Carei cu selectionatele din Satu Mare si Bihor.
Sub coordonarea antrenorilor Danut Szabou si Ovidiu Daraban, pe Terenul din Recea s-a intalnit pentru prima data in aceasta formula componentii Selectionatei `99 a judetului Maramures.
Din cauza vremii cainesti, a ploii si a vantului rece au absentat de la convocare fundasul stanga Mugurel Costin de la SALINA Ocna Sugatag, fundasul central Alex Chereches de la CSS 2 Baia Mare si colegul lui de club, Lighet Denis, mijlocas dreapta.


Astfel, la prima reunire in vederea participarii la prima etapa din cadrul Cupei Regiunilor au mai participat doar portarii Iuliu Mihail Rosiianu (Salina Ocna Sugatag) si Razvan Baias (Dynamic Baia Mare).
Fundasi au fost Ionut Hojda (Suciu de Sus) si patru jucatori de la Sporting Recea, respectiv Paul Gherman, Ochian Sebastian, Filip Denis si Rares Busecan.
Mijlocasi de la Sporting au fost convocati Denis Becsi, Morar Rares, Suciu Tudor, Eduard Man si Cristian Szabo, alaturi de salinarii Varga Gratian si Robert Variu, de Muresan Denis de la Suciu de Sus si Leampar Leonard de la Dynamic.
Atacanti au fost si sunt Boje Bogdan si Pop Calin de la Sporting Recea, Talpos Renato de la Independenta Baia Mare si Cosmin Pintea de la Salina Ocna Sugatag.
Pustii nostri dau astfel prima proba de foc chiar astazi, la Carei.
De la ora 14:00 joaca impotriva Selectionatei judetului Satu Mare, iar de la 16:00 impotriva celei a judetului Bihor.
Le dorim succes si pe aceasta cale!

 

Ultima actualizare în Miercuri, 31 Octombrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina