Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 98 vizitatori online
SALINA Ocna Sugatag si-a prezentat noile echipamente PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011

DSCI0072.JPGChiar inaintea meciurilor pe care le-au disputat ieri pe teren propriu impotriva celor de la FC Maramures Universitaria Baia Mare pustii de la echipele de Juniori C si D ai clubului SALINA Ocna Sugatag au participat la o scurta sedinta foto.
Aceasta s-a desfasurat in sala de sport a comunei, chiar langa terenul de fotbal si moderna baza de sport si cantonament pe care o pregateste presedintele Stavar Burlibasa.

Dupa cum puteti constata si dvs din fotografii, pe langa constantul sprijin acordat de SC Intensiv Media Production SRL Baia Mare (societatea editoare a publicatiilor on-line „Necenzurat”, „StiriMM” si „Credinta Adevarata”), la achizitionarea si inscriptionarea noilor echipamente s-a implicat si UACE Dumbravita, sponsor caruia si pe aceasta cale copiii ii multumesc.
In momentul de fata pustii de la Juniorii C sunt pe primul loc in Campionatul pe Maramures, cu 32 de puncte, unde dupa 11 etape disputate, dar numai 10 jucate – in una au stat – sunt pe primul loc si inregistreaza 9 victorii si numai o infrangere, avand 80 de goluri marcate si numai 7 goluri primate.
In Campionatul Judetean Juniorii D salinarii ocupa locul 3, la doua puncte de primul loc, ei inregistrand tot dupa 11 etape (in una au stat si ei) 8 victorii,  un egal si o infrangere si un golaveraj de 61 de goluri marcate si numai 4 goluri primite.

Ultima actualizare în Luni, 05 Decembrie 2011
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina