Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 73 vizitatori online
Ecologistii sprijina micile talente fotbalistice din Maramuresul Istoric PDF Imprimare Email
Joi, 06 Decembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_12_06_ecologistii_DSCI2341.JPGJuniorii D de la SALINA au primit un echipament complet de la Toader Mihali, candidatul la Colegiul 3 Senat si de la Gavrila Hantig, candidat PER in Colegiul 5 Camera Deputatilor

Mos Nicolae chiar a fost baiat bun cu pustii de la Juniorii D ai clubului SALINA Ocna Sugatag.
Baietii care anul trecut au castigat Campionatul Judetean Juniorii D maramures, care au trecut de Faza Zonala si care au ajuns pana la Faza Nationala au fost cadorisiti exact in noaptea magica.

Ei au aflat cu bucurie ca desi este primar al orasului borsa, Toader Mihali s-a aratat preocupat de sustinerea micilor campioni care se afla in raza teritoriala a colegiului pe care candideaza.
Impreuna cu Gavrila Hantig, colegul sau de partid si bun prieten, in ajun de Miculas au anuntat vestea ca echipele SALINA Ocna Sugatag si cea de la CSO Borsa, echipa pregatitat de Ghita Ratiu au toate motivele sa zambeasca si sa se pregateasca si mai bine.
Daca pustii de la SALINA au mai beneficiat de nenumarate si felurite forme de sprijin de-a lungul timpului, evenimentul este cu atat mai mare si mai important pentru cei din borsa, care abia acum au primit si ei ceva cadou.
Asadar, ii multumim cu totii mosului!
Si, bineinteles, marinimosilor sai complici intru bucuria copiilor.
Totusi, trebuie precizat faptul ca cei doi sustinatori si-au manifestat deja intentia de a pune si pe viitor umarul la sprijinirea micilor fotbalisti.
Si pentru asta le multumim!

Ultima actualizare în Joi, 06 Decembrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina