Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 55 vizitatori online
Turneul Derecen - si cea de-a doua echipa de la SALINA s-a calificat in faza semifinala PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Decembrie 2011

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_uace_DSCI0073.JPGEmil Kemenes si-a demonstrat inca o data clasa, demonstrand ca nu degeaba a primit premiul "Antrenorul anului" la "Valorile Maramuresului"

Dupa ce jucatorii nascuti in 1998 au castigat fara drept de apel Grupa D, avand 3 victorii din tot atatea meciuri si fiind singura echipa fara gol primit in faza grupelor, si colegii lor nascuti in 1999 au acces aseara in faza finala a competitiei. Ei au facut parte din Grupa B a competitiei si au avut de disputat 4 meciuri intr-o singura zi. Au invins un meci, au incheiat doua la egalitate si au pierdut unul. Aseara tarziu, in ultimul meci, cel hotarator, disputat impotriva ucrainienilor de la Fc Posuk Lviv  , maramuresenii nostri au condus pana in ultima secunda de joc, prin golul marcat de Robert Variu. In acest context, Salina ar fi terminat in grupa pe pozitia secunda, insa, ca in fotbal, in ultima secunda de joc au fost egalati, astfel incat au terminat grupa pe locul 3.

In continuare, competitia se desfasoara dupa cum urmeaza, la grupa 1999: cele 6 echipe calificate, cate 3 din fiecare grupa, isi vor disputa primele 6 locuri finale. Elevii lui Kemenes disputa chiar la aceasta ora primul meci, iar urmatorul la ora 12 (ora Ungariei). In functie de rezultatele obtinute si de locul ocupat in aceasta grupa semifinala, vor mai disputa diseara un ultim meci cu ocupanta aceluiasi loc din cealalta grupa.
In ceea ce-i priveste pe copii nascuti in 1998, sistemul este diferit la ei, existand 4 grupe din care s-au calificat primele 2 clasate. In acest context, singurul meci sigur al salinarilor este de la 9:40 (ora Ungariei). Daca bat, se califica in grupa finala 1-4 a competitiei, unde fiecare va juca cu fiecare, urmand ca in functie de locul ocupat in acea grupa, sa dispute meciuri cu ocupanta aceluiasi loc din cealalta grupa, pentru clasamentul final.

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina