Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 67 vizitatori online
Salina’98 a obtinut locul II la Debrecen PDF Imprimare Email
Luni, 17 Decembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_salina.jpgAdrian Ster o obtinut titlul de “Cel mai tehnic jucator” al turneului.
Sambata, 15.12.2012 si duminica, 16.12.2012 la Debrecen a avut loc turneul de minifotbal “Cupa Mos Craciun”, turneu devenit traditional, la care Salina Ocna Sugatag a participat cu doua echipe, la grupa de varsta a copiilor nascuti in 1998 si 1999.

Plecati la turneu, cu gandul de a-si apara titlul castigat anul trecut, Salina ’98 a pierdut anul acesta finala cu 0 – 1 , in compania echipei UTE “feher”, din Ungaria, echipa care a invins Salina Ocna Sugatag si in meciurile desfasurate in grupe. 
Calificata in primele opt echipe dupa jocurile din grupe, unde a ocupat locul doi, cu cele mai multe goluri inscrise (13), echipa antrenata de Emil Kemenes a trecut de UTE lila, din Ungaria cu 3 – 2 , la penalty-uri, si cu
3 –1  de Tatabanya Spartacus SKE, castigandu-si dreptul de a juca finala cu UTE “feher”.
In finala pentru locul 1, Salina’98, nu a reusit sa-si ia revansa pentru meciul pierdut in grupa cu UTE "feher" cu 0 – 2,  pierzand si finala, de aceasta data cu 0 – 1, ocupand la finalul turneului locul II.
Salina Ocna Sugatag, a reusit sa-si mai adjudece un trofeu important, Adrian Ster, obtinand titlul de cel mai tehnic jucator al turneului.
La grupa de ’99, Salina Ocna Sugatag s-a calificat, de asemenea, intre primele opt echipe, calificata de pe locul doi dintr-o grupa extrem de dificila.
Dupa doua infrangeri cu acelasi scor, 0 – 1, Salina’99 a jocut pentru locurile 5 – 6 cu Tatabanya Spartacus “A”, pierzand si de aceasta data cu 0 – 1, lasand, totusi, o buna impresie.
Asadar, un bilant pozitiv pentru echipele de la Salina Ocna Sugatag, cu un loc II, un loc VI si titlul de “Cel mai tehnic jucator” al turneului.
Felicitari jucatorilor de la Salina Ocna Sugatag si antrenorilor lor, Emil Kemenes si Andrei Vlasan, echipamentul donat de prefectul judetului Sorin Rednic, purtand noroc tinerilor fotbalisti.
Lotul cu care Salina Ocna Sugatag a facut deplasarea la acest turneu ii are in componenta pe: Razvan Revesz, Adrian Ster, Lorand Costinar, Sergiu Ciocan, Ionut Timis, Alexandru Barbu si razvan Onea, la Salina’98, Iuliu Mihail Rosiianu, Sergiu Herteg, Alexandru Oanea, Gratian Varga,  Cosmin Pintea, Robert Variu si Andrei Calin, la Salina’99.


 

Ultima actualizare în Luni, 17 Decembrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina