Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 91 vizitatori online
Cupa "Mos Nicolae" Debrecen
Salina’98 a obtinut locul II la Debrecen PDF Imprimare Email
Luni, 17 Decembrie 2012

Citeşte mai mult...Adrian Ster o obtinut titlul de “Cel mai tehnic jucator” al turneului.
Sambata, 15.12.2012 si duminica, 16.12.2012 la Debrecen a avut loc turneul de minifotbal “Cupa Mos Craciun”, turneu devenit traditional, la care Salina Ocna Sugatag a participat cu doua echipe, la grupa de varsta a copiilor nascuti in 1998 si 1999.

Ultima actualizare în Luni, 17 Decembrie 2012
Citeşte mai mult...
 
Echipele de la Salina Ocna Sugatag calificate in optimi la Debrecen PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Decembrie 2012

Citeşte mai mult...Echipele de juniori  “C” si “D”, ale Salinei Ocna Sugatag, participa zilele aceste la traditionalul turneu de minifotbal de la Debrecen,  “Cupa Mos Craciun”.
Dupa meciurile disputate in grupe, amandoua echipele au reusit calificarea in optimile competitiei, care se vor desfasura duminica, 16.12.2012.
La grupa de ’98, echipa noastra a fost repartizata in  grupa “D”, grupa din care au mai facut parte echipele: UTE “feher”, Borsod Volan SE si Sajovolgye Focisuli, toate din Ungaria.

Citeşte mai mult...
 
Salina merge cu doua echipe la “Cupa Mos Craciun” de la Debrecen PDF Imprimare Email
Joi, 13 Decembrie 2012

Citeşte mai mult...Sambata, 15.12.2012 si duminica, 16.12.2012, echipele de juniori “C” si “D”, ai Salinei Ocna Sugatag, vor participa la Debrecen, la traditionalul turneul “Cupa Mos Craciun”, trofeu care se afla in vitrina clubului, cu editia castigata anul trecut la juniorii nascuti in anul 1998.
Turneul care va incepe sambata, 15.12.2012, se va desfasura in sala.

Ultima actualizare în Joi, 13 Decembrie 2012
Citeşte mai mult...
 
SALINA '98 a castigat fara gol primit cea de-a XXI-a editie a Cupei Mos Nicolae la Debrecen PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Decembrie 2011

Citeşte mai mult...Ca si anul trecut, Sergiu Ciocan a fost golgheterul turneului. Desi n-a primit nici un gol in tot turneul, premiera absoluta in toate editiile de pana acum ale acestiu turneu, lui Razvan Revesz i s-a refuzat titlul de cel mai bun portar

Reconfirmand titlul castigat anul trecut, cand jucau sub culorile XELA Baia Mare, pustii antrenati de Emil Kemenes au castigat Grupa 98 la Debrecen.
Dupa victoria de azi dimineata, in semifinale Salina Ocna Sugatag a zdrobit cu 5-0 echipa Borsodi, Sergiu Ciocan a marcat un gol(facand astfel 8 in total), Razvan Onea 3 (6 marcate in total - locul 2 la golurile inscrise), iar Ioan Opris un gol  .

Ultima actualizare în Luni, 12 Decembrie 2011
Citeşte mai mult...
 
Salina '98 s-a calificat in grupa finala a turneului PDF Imprimare Email
Duminică, 11 Decembrie 2011

Citeşte mai mult...In meciul disputat astazi impotriva Dhse Olasz Focisuli , SALINA s-a impus dupa un meci dramatic cu 1-0, in care a marcat acelasi Sergiu Ciocan, copil care anul trecut si-a adjudecat titlul de golgheter. Sergiu Ciocan a marcat anul trecut 7 goluri, iar pana in momentul de afat are tot 7 goluri marcate. Trei din cele patru victorii ale echipei au fosat aduse exclusiv de el. Pentru SALINA 98, a mai marcat trei goluri Razvan Onea.
In momentul de fata SALINA Ocna Sugatag '98 este singura echipa din competitie care n-a primit nici un gol. Faptul se datoreaza atat prestatiei de exceptie a portarului Razvan Revesz, cat si a jocului din aparare a lui Ioan Opris, premiat recent la "Valorile Maramuresului" pentru cel mai de perspectiva jucator.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 2

Parteneri

 

  

 

 

Facebook


feed-image Feed Entries

fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina