Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 79 vizitatori online
Juniori D – Faza Zonala– SALINA a invins cu 3 – 2 LPS Satu Mare PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_diverse_logo_salina.jpgMeciul de maine cu Gloria Bistrita este un meci de totul sau nimic
Ieri, in cel de-al doilea meci disputat pe Baza Somesul din Satu Mare, echipa campioana a judetului Maramures, SALINA Ocna Sugatag s-a impus cu 3 - 2 in fata gazdelor de la LPS Satu Mare.
Pustii pregatiti de Emil Kemenes, Vasile Sleam si Andrei Vlasan au trebuit iarasi sa faca fata unui arbitraj care i-a dezavantajat cat se poate de clar pe maramureseni, centralul facandu-le cadou satmarenilor un penalty si oprindu-i de nenumarate ori pe maramureseni din actiuni.
A fost un meci surd, de lupta, in care s-a facut un mare efort de energie.


LPS Satu Mare a iesit din cartile calificarii, deoarece si primul meci l-au pierdut, cu Gloria Bistrita, cu 8 – 7, dupa ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul fusese 3 – 3.
In cel de-al doilea meci al zilei Gloria Bistrita s-a impus cu 6 – 0 in fata celor de la Viitorul Zalau, echipa care a iesit si ea din cartile calificarii.
Oricum, acest rezultat nu conteaza deoarece si SALINA are acelasi punctaj, ceea ce face ca meciul de maine sa fie unul de tot sau nimic.
Asadar, vom ataca acest obiectiv cu portarul Iuliu Mihail Rosiianu si jucatorii de camp Calin Andrei, Dunca Dacian, Somcherechi Denis, Costin Mugurel, Variu Robert, Pop Roberto Carlos, Herteg Sergiu, Varga Gratian Alex, Pintea Cosmin, Pasca Vlad, Berci Bogdan, Bolkis Joshua, Baban Otto, Ghisa Darius si Giurgi Vasile

--> Galerie foto - Faza Zonala - SALINA - LPS Satu Mare 3 - 2 (1 - 1)

 

Ultima actualizare în Joi, 24 Mai 2012
 

Parteneri

 

 



 

 

 

Facebook



fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina