Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 108 vizitatori online
SALINA 97 a incheiat pe locul 8 turneul international Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_debrecen1_Picture_074.jpgDin dorinta de a avea cat mai multe jocuri in picioare, cu echipe clar improvizate si deja dezobisnuite cu fotbalul in sala, conducerea Clubului SALINA a decis sa participe la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare cu doua echipe.
Dupa un inceput ezitant in Grupa D, cand au pierdut contra localnicilor de la Olimpia cu 1 – 0, baietii nostrii din echipa de 97 au dat semne de revenire in al doilea meci, cand au invins cu 2 – 0 echipa maghiara din Mateszalka, dupa golurile lui Ionut Cosma.


Astfel au incheioat pe locul second meciurile din grupa si s-au calificat in grupa finala 5 – 8.
In meciul cheie au pierdut la penalty, cu 6 – 5, dup ace in timpul regulamentar de jos scorul fusese egal, 2 – 2, in meciul disputat cu gazdele de la Juniorul Satu Mare.
Pentru noi au marcat Fanatan Emanuel si Alexandru Cimpoies, repede si bine integrat la echipa.
In urma acestei infrangeri baietii nostril au mai jucat cu Simleul Silvaniei, pentru locurile 7 – 8, dar au pierdut si acest meci, cu 1 – 0, aproape la fel de nedrept ca si in primul lor meci, cu cei de la OOlimpia Satu Mare, echipa pe care s-a razbunat, in schimb, echipa secunda a clubului, SALINA 98, in semifinale.
Lotul deplasat la acest turneu de conducerea tehnica a fost format din portarul Dan Lolos si din jucatorii de camp Cosma Ionut, Berinde Fanica, Fanatan Emanuel, Csotlos Eduard, Bandi Alexandru, Rad Daniel si Cimpoies Alexandru, ultimul aflat la prima participare la un turneu, dar repede si bine integrat in echipa si in jocul ei.

Cititi si: Cupa „Juniorul C” Satu Mare - SALINA 98 joaca Finala Mare, dupa ce si-au razbunat in semifinala coechipierii din cealalta grupa

SALINA 97 a terminat pe locul II in Grupa D la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare

SALINA 98 a castigat Grupa C fara meci pierdut la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare

SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe la Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare

 

Ultima actualizare în Duminică, 22 Ianuarie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina