Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 107 vizitatori online
Cupa „Juniorul C” Satu Mare - SALINA 98 joaca Finala Mare, dupa ce si-au razbunat in semifinala coechipierii din cealalta grupa PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_debrecen1_Picture_081.jpgDupa ce au castigat la pas Grupa C in care au fost repartizati, salinarii de la Grupa 98 s-au calificat in grupa semifinala 1 – 4, nivel la care au ajuns sa joace cu ocupanta locului I din Grupa D, grupa din care a facut parte si SALINA 97.
Astfel, „cei mici” s-au vazut nevoiti sa joace impotriva echipei A a aclubului Olimpia Satu Mare, echipa care ii invinsese in grupa, dupa cum v-am aratat in materialele anterioare, pe salinarii „mari”, greu, cu 1 – 0.
Baietii bine struniti de pe margine de antrenorii Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam s-au impus cu un sec 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de Lorand Costinar.
In acest context, cum la aceasta ora cealalta semifinala inca nu s-a disputat, salinarii nostril vor juca cu invingatoarea dintre Olimpia B Satu Mare si Viitorul Nusfalau din Zalau.

SALINA 97 a pierdut la penalty

La randul lor, „cei mari”, din postura de ocupanti ai locului secund in Grupa D au jucat in Grupa 5 – 8, un meci de clasament, impotriva celor de la gazdele de la Juniorul Satu Mare.
La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2 – 2, golurile noastre fiind marcate de fanatan Emanuel si Alexandru Cimpoies, ultimul cooptat in echipa.
Din nefericire insa, dupa executarea loviturilor de departajare, ai nostril au pierdut cu 6 – 5, astfel incat vor ajuca acum pentru locurile 7 – 8 in clasament.

Cititi si: SALINA 97 a terminat pe locul II in Grupa D la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare

SALINA 98 a castigat Grupa C fara meci pierdut la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare

SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe la Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina