Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 110 vizitatori online
SALINA 98 a castigat Grupa C fara meci pierdut la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_debrecen1_Picture_038.jpgDupa cum v-am anuntat in materialele anterioare, la Cupa „Juniorul C” care se desfasoara astazi in Satu Mare, datorita bunelor rezultate obtinute pana acum, SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe.
Desi turneul este rezervat copiilor nascuti in 97, presedintele Stavar Burlibasa si antrenorii Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam au aruncat terenul de joc si grupa mai mica, de copii nascuti in 98 si chiar 99.
Astfel, echipa din 98 a facut parte din Grupa C a competitiei, grupa in care a intalnit echipele Viitorul Carei si Plimob Sighet.
In meciul cu Viitorul Carei baietii nostrii s-au impus cu 2 – 1, prin golurile marcate de Razvan Onea si Adrian Ster.
In meciul cu Plimob Sighet, in derbyul maramuresean din Satu Mare ai nostri s-au impus cu 2 – 0, prin golurile marcate de acelasi neobosit razvan onea si Lorand Costinar.
In felul acesta, terminand pe locul I si castigand grupa, salinarii s-au calificat in grupa finala pentru locurile 1 – 4, unde vor juca iarasi, fiecare cu fiecare.
Lotul cu care participa aceasta echipa este urmatorul: Razvan Revesz, Iuliu Mihail Rosiianu, Oltean Darius, Barbu Alexandru, Lorand Costinar, Sergiu Ciocan, Onea Razvan si Adrian Ster.
Va reamintim ca meciurile se desfasoara in sala, pe durata unei singure reprise de cate 20 de minute, pe formula 5 + 1, cu schimbari nelimitate.

Cititi si: SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe la Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina