Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 109 vizitatori online
SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe la Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_debrecen1_Picture_084.jpgTurneul se desfasoara duminica in Satu Mare

Clubul SALINA Ocna Sugatag va participa duminica, 22.01.2012, la Satu Mare, cu doua echipe, la prima editie a Cupei „Juniorul C” din Satu Mare.
Meciurile se vor desfasura in sala, pe durata a cate 20 de minute fiecare meci, pe formala 5 + 1, cu schimbari nelimitate si autul executat cu piciorul.
La aceasta competitie s-au inscris pana acum 12 echipe, care au fost impartite, in urma tragerilor la sorti, in patru grupe.
Dupa ce se va juca pe formula fiecare cu fiecare, invingatoarea din fiecare grupa calificandu-se in semifinalele turneului.
In prima grupa echipa SALINA A a picat cu Olimpia Satu Mare si Mateszalka din Ungaria.
In cealalta grupa SALINA B a cazut cu Viitorul Carei si Plimob Sighetu Marmatiei.
Primul meci al manjilor nostri va incepe la ora 8.40.

Aceasta invitatie este cat se poate de fireasca pentru clubul nostru, si, in acceasi masura, at se poate de onoranta, deoarece, asa cum puteti constata si dumneavoastra, la sfarsitului turului in Campionatul Juniori C in Maramures, Salina a ocupat primul loc, iar la Juniorii D se afla pe locul trei, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund.

Vom reveni cu amanunte.

 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina