Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 111 vizitatori online
Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare
SALINA 98 a castigat fara infrangere Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Veni, Vidi, Vici!
Asa spuneau latinii si cam asa face Emil Kemenes ori de cate ori se duce la turneele organizate in Satu Mare cu manjii pe care-I antreneaza.
A mers si acum cu echipa din 98 si a batut totul pe linie, avand numai un gol primit la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare.
In Finala Mare, unde s-a calificat dupa ce pustii si-au razbunat in semifinala confratii mai mari, baietii au invins tot cu 2 – 0, medie pe care au pastrat-o in fiecare meci, deci cam un gol la fiecare 10 minute, pentru ca fiecare meci a durat numai cate 20 de minute.

Citeşte mai mult...
 
SALINA 97 a incheiat pe locul 8 turneul international Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Din dorinta de a avea cat mai multe jocuri in picioare, cu echipe clar improvizate si deja dezobisnuite cu fotbalul in sala, conducerea Clubului SALINA a decis sa participe la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare cu doua echipe.
Dupa un inceput ezitant in Grupa D, cand au pierdut contra localnicilor de la Olimpia cu 1 – 0, baietii nostrii din echipa de 97 au dat semne de revenire in al doilea meci, cand au invins cu 2 – 0 echipa maghiara din Mateszalka, dupa golurile lui Ionut Cosma.

Ultima actualizare în Duminică, 22 Ianuarie 2012
Citeşte mai mult...
 
Cupa „Juniorul C” Satu Mare - SALINA 98 joaca Finala Mare, dupa ce si-au razbunat in semifinala coechipierii din cealalta grupa PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa ce au castigat la pas Grupa C in care au fost repartizati, salinarii de la Grupa 98 s-au calificat in grupa semifinala 1 – 4, nivel la care au ajuns sa joace cu ocupanta locului I din Grupa D, grupa din care a facut parte si SALINA 97.
Astfel, „cei mici” s-au vazut nevoiti sa joace impotriva echipei A a aclubului Olimpia Satu Mare, echipa care ii invinsese in grupa, dupa cum v-am aratat in materialele anterioare, pe salinarii „mari”, greu, cu 1 – 0.
Baietii bine struniti de pe margine de antrenorii Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam s-au impus cu un sec 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de Lorand Costinar.

Citeşte mai mult...
 
SALINA 97 a terminat pe locul II in Grupa D la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa ce echipa 98 a Clubului SALINA Ocna Sugatag s-a impus fara drept de apel in Grupa C a internationalei Cupe „Juniorul C” din Satu Mare, echipa 97 a clubului nostrum s-a clasat pe locul second in Grupa D a competitiei, grupa in care a cazut, in urma tragerii la sorti, alaturi de Olimpia Satu Mare si FC Mateszalka din Ungaria.
In primul meci maramuresenii au pierdut cu 1 – 0, dupa un meci de mare lupta, la mustata, in fata celor de la Olimpia.
Beneficiind de-o pauza de aproape o ora, dar si insusindu-si mai bien sfaturile si indicatiile antrenorilor, in meciul disputat in compania echipei din tara vecina s-au impus cu un sec 2 – 0.

Citeşte mai mult...
 
SALINA 98 a castigat Grupa C fara meci pierdut la Cupa „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Dupa cum v-am anuntat in materialele anterioare, la Cupa „Juniorul C” care se desfasoara astazi in Satu Mare, datorita bunelor rezultate obtinute pana acum, SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe.
Desi turneul este rezervat copiilor nascuti in 97, presedintele Stavar Burlibasa si antrenorii Emil Kemenes, Andrei Vlasan si Vasile Sleam au aruncat terenul de joc si grupa mai mica, de copii nascuti in 98 si chiar 99.
Astfel, echipa din 98 a facut parte din Grupa C a competitiei, grupa in care a intalnit echipele Viitorul Carei si Plimob Sighet.

Citeşte mai mult...
 
SALINA Ocna Sugatag participa cu doua echipe la Cupa internationala „Juniorul C” din Satu Mare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012

Citeşte mai mult...Turneul se desfasoara duminica in Satu Mare

Clubul SALINA Ocna Sugatag va participa duminica, 22.01.2012, la Satu Mare, cu doua echipe, la prima editie a Cupei „Juniorul C” din Satu Mare.
Meciurile se vor desfasura in sala, pe durata a cate 20 de minute fiecare meci, pe formala 5 + 1, cu schimbari nelimitate si autul executat cu piciorul.
La aceasta competitie s-au inscris pana acum 12 echipe, care au fost impartite, in urma tragerilor la sorti, in patru grupe.

Citeşte mai mult...
 


Parteneri

 

  

 

 

Facebook


feed-image Feed Entries

fcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina