Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 31 vizitatori online
Juniori D – SALINA a invins cu 1 – 0 FC Suciu de Sus si a trecut pe locul doi PDF Imprimare Email
Vineri, 04 Mai 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2012_05_04_Juniori_D_-_SALINA_-_FC_Suciu_ALIM6595.JPGPortarul Iuliu Mihail Rosiianu a marcat golul cu numarul noua si primul cu piciorul stang
Pe terenul de la Baza Sportiva din Ocna Sugatag s-a desfasurat ieri meciul restanta dintre SALINA Ocna Sugatag si FC Suciu de Sus, echipa care a incheiat turul campionatului pe primul loc, Salina pe locul trei, la egalitate de puncte cu FC Mara.
Meciul ar fi trebuit sa se dispute in prima etapa a returului din Campionatul Judetean Juniori D, insa a fost amanat de comun acord din cauza conditiilor improprii de joc.

 

Elevii pregatiti de Emil Kemenes, Vasile Sleam si Andrei Vlasan au jucat impotriva singurei echipe care a reusit sa-i infranga pana acum in aceasta editie de campionat, cu 3 – 1, in chiar prima etapa, la Suciu de Sus, cand echipa noastra era atunci doar un soi de adunatura de copii, ca-n curtea scolii, fara nicio relatie de joc intre ei.
De atunci si pana acum SALINA n-a mai primit decat tot 3 goluri, cate unul in turul si returul cu FC MARA, echipa situate acum pe primul loc si inca 1 gol de la o alta contracandidata, Plimob Sighet.
Dupa o repriza de dominare absoluta, in care oaspetii aboia daca au trecut de mijlocul terenului, salinarii au terminat cu 1 – 0, in urma golului marcat de portarul Iuliu Mihail Rosiianu, din lovitura de pedeapsa.
De precizat ca inainte arbitrii mai acordasera un penalty in favoarea salinarilor, dupa un fault cu adevarat grosolan impotriva lui Vlad Pasca.
Arbitrul central n-a dispus eliminarea jucatorului, dandu-i numai cartonas galben.
Fiind capitan si golgeter detasat al echipei, Cosmin Pintea s-a dus sa execute si a ratat, dupa o executie slaba.
La numai cinci minute distanta s-a dictat a doua lovitura, Iuliu Mihail Rosiianu sutand slab in prima faza, insa marcand din a adoua, dupa ce a urmarit mingea, cu piciorul stang.
In a doua repriza oaspetii au fost infinit mai prezenti in joc, dominand pe alocuri.
Cum insa rezultatul a ramas asa, SALINA a trecut pe locul secund in clasament, avand numai o infrangere si trei egaluri, resturi numai victorii pe linie, toate la scor.
SALINA `99 a aliniat urmatorul lot: Iuliu Mihail Rosiianu, Cosmin Pintea (capitan de echipa, pentru ca a fost ziua lui), Varga Gratian, Robert Variu, Darius Ghisa, Vlad Pasca, Herteg Sergiu, Berci Bogdan, Mugurel Costin, Baban Otto, Somcherechi Denis si Pop Roberto Carlos.

Ultima actualizare în Vineri, 04 Mai 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina