Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 126 vizitatori online
Juniori D – SALINA joaca astazi pentru locul secund cu FC Suciu de Sus PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_galleries_2011_salina_uace_DSCI0072.JPGAstazi de la ora 18.00 pe terenul de la Baza Sportiva din Ocna Sugatag se va desfasura meciul restanta din prima etapa a returului din Campionatul Judetean Juniori D, meci amanat de comun acord din cauza conditiilor improprii de joc.
Elevii pregatiti de Emil Kemenes, Vasile Sleam si Andrei Vlasan joaca astazi impotriva singurei echipe care a reusit sa-I infranga pana acum in aceasta editie de campionat, cu 3 – 1, in chiar prima etapa, la Suciu de Sus, cand echipa noastra era atunci doar un soi de adunatura de copii, ca-n curtea scolii, fara nicio relatie de joc intre ei.


De atunci si pana acum SALINA n-a mai primit decat tot 3 goluri, cate unul in turul si returul cu FC MARA, echipa situate acum pe primul loc si inca 1 gol de la o alta contracandidata, Plimob Sighet.
SALINA `99 va alinia urmatorul lot: Iuliu Mihail Rosiianu (capitan de echipa) Cosmin Pintea, Varga Gratian, Robert Variu, Darius Ghisa, Vlad Pasca, Herteg Sergiu, Berci Bogdan, Mugurel Costin, Baban Otto,Somcherechi Denis si Pop Roberto Carlos.

Ultima actualizare în Joi, 03 Mai 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina