Sponsori

 

Publicitate

Utilizatori online

Avem 71 vizitatori online
Salina “A” la a zecea victorie in campionat! PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Noiembrie 2012

b_150_0_16777215_0___images_stories_logo_salina.jpgDesfasurat pe stadionul “Topitorul” din Ferneziu, meciul din cadrul etapei a XI-a, a Campionatului de Juniori “C” dintre Independenta Baia Mare si Salina “A” Ocna Sugatag a avut la carma o singura echipa, respectiv salinarii condusi de pe margine de antrenorul Emil Kemenes.
Independenta Baia Mare nu a putut opune prea mare rezistenta  liderului clasamentului, Salina Ocna Sugatag, astfel incat nu s-a pus nici o data problema invingatoarei, ci doar a scorului.
Dupa prima repriza Salina conducea deja cu un neverosimil 4 – 0, prin golurile inscrise de Ioan Opris, aflat in zi de gratie.


Dupa pauza, salinarii nu au oprit motoarele si au reusit sa mai inscrie de trei ori prin Lorand Costinar, Ioan Opris si Sergiu Ciocan, astfel incat Salina “A” Ocna Sugatg si-a mai trecut o victorie la scor in campionat, 7 – 0 .
De mentionat ca Sergiu Ciocan a inscris in meciul cu Independenta Baia Mare golul cu nr. 100 al echipei in acest campionat, o cifra greu de atins de oricare echipa.
Cu aceasta victorie Salina “A” Ocna Sugatag isi continua drumul triumfal spre un nou titlu de campioana judeteana care pare tot mai probabil in conditiile in care a obtinut 10 victorii din 10 meciuri disputate.
Din lotul care a obtinut cea de-a 10 –a victorie au facut parte portarii Revesz Razvan si Iuliu Rosiianu, alaturi de jucatorii de camp Varga Razvan, Oltean Darius, Muresan George, Barbu Alexandru, Costinar Lorand, Siladi Sergiu, Ciocan Sergiu, Bandi Alexandru, Ster Adrian, Opris Ioan, Pintea Cosmin si Timis Ionut.

Ultima actualizare în Vineri, 02 Noiembrie 2012
 

Parteneri

 

  

 

 

Facebookfcsalina.ro Web analytics


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS. Copyright 2011-2012 FC Salina